123sierbestrating
voor bijpassende bestrating

klantenservice-betaal-informatie

Op 123tuinschuttingen.nl vindt u voordelige hekken, schuttingen en speeltoestellen van topkwaliteit. Bekijk ons aanbod nu, bestel online en wij bezorgen aan huis.

Betaalinformatie

123tuinschuttingen biedt verschillende betaalmogelijkheden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDEAL (wordt direct verwerkt) (tip!)
- Bankoverschrijving (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
 
 
Veilig betalen
Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Buckaroo. Het gaat hier om betalingen via IDEAL en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.


iDEAL
iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en 123tuinschuttingen.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank.


Bankoverschrijving
U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving. Het bedrag kunt u overmaken op het bankrekeningnummer van Buckaroo. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Het kan hierdoor voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij u uiteraard op de hoogte.


Levertijd
Bestellingen worden uiteraard zo snel als mogelijk verzonden. De levertijd bedraagt rond de 4-6 werkdagen (na ontvangst van betaling) 123tuinschuttingen.nl streeft ernaar om altijd binnen deze leverperiode te leveren. Echter geldt deze leverperiode als indicatie en niet als zogeheten 'fatale termijn'. U kunt dus geen rechten ontlenen aan de gestelde levertijd. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover een e-mail.
Melding sluiten
To Top