123sierbestrating
voor bijpassende bestrating

klantenservice_laagste_prijs_garantie

Op 123tuinschuttingen.nl vindt u voordelige hekken, schuttingen en speeltoestellen van topkwaliteit. Bekijk ons aanbod nu, bestel online en wij bezorgen aan huis.

Laagste prijs garantie

123tuinschuttingen staat bekend om zijn scherpe prijzen. Regelmatig checkt 123tuinschuttingen dan ook de prijzen bij andere belangrijke online tuinmateriaal aanbieders. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u bij 123tuinschuttingen nooit teveel betaald. En om die reden kunnen wij u de laagste prijs garantie bieden. Mocht het toch voorkomen, dat u ergens anders online onze producten goedkoper vindt, dan horen wij dat graag. (Let er op dat u de prijzen vergelijkt inclusief BTW) Bij 123tuinschuttingen krijgt u dan het product voor diezelfde lage prijs.

Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, dient u rekening te houden met de volgende voorwaarden:

Voorwaarden

 • Het product dient bij de concurrent direct uit voorraad leverbaar te zijn.
 • Het prijsverschil moet voor 123tuinschuttingen op een openbare website controleerbaar zijn.
 • Indien er afwijkende leveringsvoorwaarden gelden, dan kunt u geen aanspraak maken op de laagste prijs garantie. In de vergelijking van de prijzen kijkt 123tuinschuttingen namelijk naar de gehele bestelling, dus inclusief transportkosten.
 • Producten dienen nieuw, compleet en verpakt in originele verpakking te zijn, alvorens in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie.
 • Volgende producten komen niet in aanmerking voor de laagste prijsgarantie: producten uit faillissements-, opbod-, uit- en groothandel verkopen, producten uit internetmarktplaatsen, beschadigde producten, show producten, producten van aanbieders uit het buitenland met een niet Nederlandse rechtsvorm, of niet bestemd voor EU.
 • Indien de levertijd van de producten niet overeenkomt, dan komt aanspraak op de laagste prijs garantie te vervallen.
 • Prijswijzigingen die door de fabrikant voor de gehele markt gelden, zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
 • De laagste prijs garantie geldt niet voor wederverkopers. Alleen de eindgebruiker kan hier aanspraak op maken.
 • Niet-officiële dealers en aanbieders zonder geregistreerd webshop keurmerk zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie.
 • De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste prijs garantie niet van toepassing is bij artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.
 • Aanbieders die kosten in rekening brengen voor klantenservice zijn uitgesloten van laagste prijs garantie.
 • Bij vermoeden van misbruik of twijfel over de juistheid van het prijsverschil, dan is het oordeel van 123tuinschuttingen doorslaggevend.

Indien u kan aantonen dat uw aanspraak denkt te maken op de laagste prijs garantie, dan kunt u voor uw aankoop of 3 werkdagen na factuurdatum een e-mail sturen aan info@123tuinschuttingen.nl met de volgende informatie:

- Uw naam en adresgegevens
- Een link naar de pagina waar u het product goedkoper heeft gevonden
- Een duidelijke omschrijving van het producten. (afmetingen, kleur..)

Melding sluiten
To Top