123sierbestrating
voor bijpassende bestrating

klantenservice-omruil-service

Op 123tuinschuttingen.nl vindt u voordelige hekken, schuttingen en speeltoestellen van topkwaliteit. Bekijk ons aanbod nu, bestel online en wij bezorgen aan huis.

Omruilservice

Niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem, u kunt het artikel binnen 14 kalenderdagen retourneren of omruilen.

Ruilen of retourneren

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product. Op deze pagina leest u meer over Herroepingsrecht.

Om een product te retourneren of ruilen, stuurt u een e-mail naar info(@)123tuinschuttingen.nl waarin u aangeeft dat u het product wilt retourneren/ruilen. Het product ruilen? Geef in de e-mail aan welk product u graag wilt ontvangen. Vergeet ook niet uw bank- of gironummer te vermelden. 123tuinschuttingen.nl stuurt u een bevestiging per e-mail.Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.

Kosten retourneren/ruilen

Wanneer u besluit het artikel binnen 14 kalenderdagen te retourneren, komen de kosten voor het verzenden voor uw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen namelijk niet onder het herroepingsrecht en zullen dan ook niet worden terugbetaald. Uitzondering op deze regel zijn producten die bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverde artikelen.

Wanneer u een product retourneert, dient u deze voldoende gefrankeerd te versturen. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.
Melding sluiten
To Top