123sierbestrating
voor bijpassende bestrating

Transport

Voordelig & snel transport direct vanaf de leverancier. 123tuinschuttingen levert uw online bestelling gewoon aan huis. Lees er alles over op de website.

 

Transport

123Tuinschuttingen levert de bestelling bij u thuis af. Dat doen wij graag voor u. Onze transportkosten zijn laag. Dit komt doordat we rechtstreeks vanaf de producent leveren. We berekenen de transportkosten op basis van het totaalbedrag. U ziet deze kosten automatisch terug tijdens het bestelproces.
In dit overzicht ziet u wat de levering van uw schutting kost.

Prijs Bestelling

Transportkosten

Tot €500,-

47,50

Boven de €500,-

Gratis

 

Hoe werkt het transport?

De chauffeur belt u van te voren om een afspraak te maken voor de levering van uw schutting. Het is belangrijk dat u zeker weet dat de vrachtwagen uw huis kan bereiken. Kan de chauffeur niet lossen op uw adres? Dan kiest hij een plek waar hij wel kan lossen die zo dicht mogelijk bij uw adres ligt. Bent u niet aanwezig wanneer de chauffeur uw bestelling komt leveren? Markeer dan duidelijk een plek waar de chauffeur de levering kan achterlaten. Dit kunt u doen met pionnen, krijt of een lint. Geef dit door aan de chauffeur als u een afspraak met hem maakt.

Melding sluiten
To Top